Volkswagen Golf: plotseling afslaan

Bouwjaar: 1998

Wij hebben hier een golf 4 1.4 16v welke zomaar ineens er mee stop ,na een paar minuten slaat de auto weer gewoon aan en blijft de motor weer draaien,We zijn al een tijdje met deze auto aan het stoeien,hebben hem zelfs daar al eens op ingeruild,na div onderdelen zoals electr gedeelte contactslot,gasklephuis,div relais,benzfilter,computerkast,sleutels vernieuwen dachten wij dat wij het probleem opgelost hadden(wij hebben zelf 1500km er mee gereden geen problemen dus verkocht,nu komt vanochtend de klant met het verhaal dat de auto weer spontaan uitvalt onder het rijden.
Heeft iemand nog een tip voor dit probleem ?
groetjes gep

stuivenberg

Geplaatst door stuivenberg (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

als de auto ermee stopt en je krijgt hem niet gestart, draait de startmotor dan niet of slaat de motor niet aan ?

Ernst Tempel (0) PRO, 19 jaar geleden

heb je hem wel al eens uitgelezen? zo ja,krijg je dan ook foutcodes en welke.

gr.E.Tempel

stuivenberg (0) PRO, 19 jaar geleden

Uitlezen geeft geen resultaat,(geen storingscode,s)DE auto start wel maar slaat niet aan, We zijn nu de nokkenas sensor,bdp sensor en onstekking incl moduul aan het vervangen en gaan het dan maar weer proberen.gr gep

Benny1081 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als de wagen niet start, heeft hij dan onsteking of krijgt de motor brandstof? Indien hij een van bijde heeft is de krukas en of nokkensas sensor ok. Je moet staps gewijs te werk gaan. Geen nodeloze onderdelen vervangen. Meten is weten.

stuivenberg (0) PRO, 19 jaar geleden

Het probleem is juist dat hij bij ons op de zaak geen problemen geeft,de klant staat onderweg stil en voor wij er dan zijn slaat de auto al weer aan(ps de auto start wel maar slaat niet aan) dus wij hebben nog niet kunnen meten of contr of het aan het brandstofsysteem of onstekingssysteem ligt.gr gep

mark7265 (0), 19 jaar geleden

heel vaak de module of bobine kapot kost nieuw samen +- 150 euro

stuivenberg (0) PRO, 19 jaar geleden

We hebben de module/bobine,bdp sensor en nokkenassensor vernieuwd na div proefritten (150Km)geven wij hem vandaag weer aan de klant mee en zien wel of het probleem opgelost is.
bedankt voor de reakties.gr gep

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.