Volkswagen Polo: polo 6n 1300 startblokkering

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

nadat de auto een maand bij de dealer heeft gestaan, mochten we de polo weer halen....niet meer te reaperen, ja voor meer als 1000€ nieuw startblokkeringsmateriaal erin enz......

zelf bezig geweest, en kwam erachter dat als ik de zekeringkast los liet hangen de auto wel wilde starten, ging soms een dag of wat goed en daarna weer mis, starten 2 sec lopen en weer uit.....ff aan de zekeringkast rommelen en jawel, weer starten.

De dikke rode kabel die rechts bovenin de kast zit, maakte kortsluiting( of had al een keer gemaakt) want die was zwart bij de stekker.....deze vervangen en jawel probleem verholpen (dacht ik) nee dus naar een paar dagen weer hetzelfde, dus toch ergens een probleem in de z.kast of toch een kabelbreuk.....nieuw zekeringkast erop en jawel....brand de rood/bruine kabel vanaf het contactslot door, en ook vanaf het contactslot en niet vanaf de zekeringkast.........dus............wie heeft er een vermoeden wat het probleem kan zijn van het niet starten van de polo....

grote dank bij voorbaat!!!!

groet Erik

erik wieringh

Geplaatst door erik wieringh (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

Misschien het Elec-contactblokje van je contactsleutel door gebrand

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.