Volkswagen Polo: Polo 6N2 Electrische ramen werken niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16V

Hallo!

Bij mijn linker portier werkt het electrische raan slecht. Hij gaat wel naar omlaag als ik m bedien maar naar boven gaat moeilijk. Dan moet ik m altijd mee helpen om naar boven te gaan.
Kan dit het motortje zijn of het raammechaniek? Of is het wat anders

En bij mijn rechterporier werkt ie helemaal niet. Als ik het knop bedien hoor ik alleen klik maar verder gebeurt er niks. 1,5 jaar geleden is wel het raam mechaniek vervangen. Is deze nu weer kapot of ligt het hier aan het motortje of wat anders?

Met vriendelijke groet

Jacco

jacco4759

Geplaatst door jacco4759 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Jacco,

Linkerkant kan het motortje zijn, of de boel loopt wat stroef, even smeren en ook de geleiders ook meenemen en kijken of het verholpen is, de rechterkant kan een kabelbreuk in de doorvoerrubber zijn bij de deur.

Gr Stefan

jacco4759 (0), 14 jaar geleden

Stefan bedankt voor de info! Ga ik ff aan werken

Waarmee kan ik het beste smeren?

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ik heb het toen een paar keer gedaan met een soort smeer middel in spuitbus, maar met WD40 gaat het ook, alleen niet teveel in de rubbers spuiten daar waar het raam links en rechts doorheen gaat, anders word het raam aan de zijkant vettig, Als het dan weer goed werkt, heb je kans dat je het na een aantal maanden even moet herhalen..

jacco4759 (0), 14 jaar geleden

Oke bedankt Stefan ga ik dat proberen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.