Volkswagen Polo: Polo 6n2 start niet! Startmotor en accu goed! Startmotor gaatnie

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

Nadat ik gisteren de auto Had geparkeerd en hem vanmorgen weer wilde starten deed de auto het niet meer! De sleutel maakt wel contact en het dashboard heeft spanning spanning. Als ik de sleutel door draai om te starten gebeurt er niets. Ik heb de auto proberen aan te duwen duwen. Hierbij starte de auto wel maar als je gas geef gebeurt er weinig of niks dus je kunt niet op snelheid komen dus heb ik de auto weer thuis voor de deur Gezet! Iemand die weet wat het probleem kan zijn? Zou het het contactblokje kunnen zijn ?

I_am_sam

Geplaatst door I_am_sam (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 8 jaar geleden

ja het zou zeker het electrische deel van het contactslot kunnen zijn.
deze gingen nog wel eens stuk bij dit model.

groetjes jan.

I_am_sam (0), 8 jaar geleden

Deze heb ik gisteren vervangen maar het probleemsituaties helaas niet verholpen. Ik denk dat het 2 losstaande problemen zijn! Toch maar eens even de startmotor door meten!

I_am_sam (0), 8 jaar geleden

Ik heb de startmotor en het contact blokje vervangen maar de auto wil nog altijd niet starten! Iemand nog enig idee wat het kan zijn ?

deboerdirkjan (0), 8 jaar geleden

Het zou de startmotor kunnen zijn die kapot is. Of de Accu levert niet genoeg stroom meer, kan ook op zijn. (Je hoort een 'klik' als je probeert te starten)

I_am_sam (0), 8 jaar geleden

Het was even zoeken maar heb het probleem uiteindelijk gevonden. Het motorblok maakte geen goede aarde meer! Dan krijg je ineens hele gekke dingen! Maar het Is opgelost! Bedankt voor het mee denken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.