Volkswagen Polo 2004: centrale vergrendeling polo 9n

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4 TDI

beste forummers

Ik heb een probleem met de centrale vergrendeling van mijn polo 9N (2004, 1.4 TDI) aan de passagierskant. Deze ging namelijk niet altijd meer mee open als ik de deur aan de bestuurderskant ontgrendel. Nu heb ik bij de sloophandel een andere gehaald (komt uit een seat, welke weet ik niet, ziet er voor de rest hetzelfde uit) en deze gemonteerd. Maar nu doet deze module helemaal niets. Ik kan de deur wel vergrendelen en ontgrendelen met de sleutel. Is het mogelijk dat deze module terug ingeleerd moet worden? Het gaat om deze module:

germanaaizer

Geplaatst door germanaaizer (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

fordmannetje (0) PRO, 8 jaar geleden

heb je wel gemeten?
kan ook in de bedrading zitten

germanaaizer (0), 8 jaar geleden

neen, ik het niets gemeten. Dat is inderdaad niet erg slim geweest van mij. Zal eens kijken of ik een schema vind voor mijn auto. Of ik er iets van ga snappen weet ik niet, heb al problemen met de elektriciteit van een kever ;)

fordmannetje (0) PRO, 8 jaar geleden

doorvoerrubber bij scharnier controleren
vaak zit daar een draadbreuk

germanaaizer (0), 8 jaar geleden

heb vandaag nog 'ns alles gedemonteerd en blijkbaar had ik de stekker van de centrale vergrendeling er niet goed opgeklikt. Probleem dus opgelost! :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.