Volkswagen Polo: Polo 9N deurslot achter vervangen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v 75pk BBY

Hallo,

Ik heb een deurslot met waarschijnlijk slechte micro-schakelaars.
Het gaat om een auto ZONDER elektrische ramen.
Ik wil het slot (linksachter) gaan vervangen.
Heb het deurpaneel er al af maar de metalen binnenplaat wil er nog niet af.
Om deze plaat te verwijderen moet het raam uit het mechanisme worden gehaald, zit met een soort plastic busje vast, hoe krijg ik deze los?
Heb een artikeltje gevonden maar dan kom ik er nog niet helemaal uit.
http://www.polo9n.info/Wissen/_media/anl...
met name puntjes 5.3, 5.4 & 5.6.

Alvast bedankt.

wesselb

Geplaatst door wesselb (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Ruit zo zetten dat dat tonnetje voor het gat zit van mechaniek, dan heeeeellll voorzichtig als eerste het binnenste kleine tonnetje eruit tikken, daarna tik je ook zo het grote tonnetje eruit en dan raam omhoog trekken en met tape vastzetten en dan de rest demonteren. Sla op juiste manier anders kans dat ruit ploft... Als je weer ruit gaat vastzetten aan het mechaniek dan eerst het grote tonnetje tot halverwege in het gat doen, dan het kleine tonnetje erbij erin drukken met een waterpomptang oid, zorg wel dat ze beiden uiteindelijk precies in het midden zitten en mooi in elkaar. Daarna alleen de ruit recht omlaag in de geleiders omlaag duwen zodat het setje tonnetjes in het mechaniek weer vast klikt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.