Volkswagen Polo: polo benzine houdt in

Bouwjaar: 2002

Hallo ben bezig met een vw polo 1.2 mpi van 2002 motorcode azq. De auto heeft het volgende probleem, bij ongeveer 2500 toeren begint de motor in te houden. Dacht dat het de bobines waren dus die vervangen. Geen effect, Foutcode p0106 uitgelezen spruitstukdruk onaanemelijksignaal, ook deze sensor vervangen, ook geen effect. Heb nu met de auto gereden wat opvalt tijdens het inhouden dat de inlaattemperatuur oploopt als hij inhoudt, +/- 80 graden, normaal staat deze op 40 graden. Iemand enig idee wat dit kan zijn? Alvast bedankt.

hbr

Geplaatst door hbr (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

inlaat temperatuursensor al nagekeken dan?

hbr (0) PRO, 19 jaar geleden

De spruitstukdruksensor is een met de inlaattemperatuur sensor, deze is nieuw dus.

johndoornbosch (0) PRO, 19 jaar geleden

zet de egr klep in de basis stand dan is je klacht even weg.de oorzaak zit in de verstuivers.evt je motorregelapparaat laten flashen

hbr (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb het probleem inmiddels verholpen door een plaatje met een klein gaatje tussen de egr klep te zetten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.