Volkswagen Polo: POLO - remlampje blijft branden

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: SDI 1.9

Hallo,

Sinds kort blijft mijn remlampje branden op het dashboard. Nu heb ik al gemeten dat er een kabel breuk aanwezig is. Nu wil ik alleen weten waar deze kabel aangelsoten zit. Heeft iemend een bedradingsschema. Liefst van de gehele auto. Ik heb al op die russische site gekeken maar daar staat geen engelse handleiding voor mijn polo

Alvast bedankt.

burner

Geplaatst door burner (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Welk lampje blijft branden ? Van de remslijt indicator of die met een uitroepteken erin ? ( Remvloeistof peil )

Waarschijnlijk brand het lampje niet voor niks, controleer ook de remblokken even..

Gr Stefan

burner (0), 13 jaar geleden

Die met het uitroepteken erin. Lijkt me niet echt de remvloeistof maar zal dat is nakijken. Normaal als je je handrem omhoog zet dan gaat dat lampje branden. Wanneer je de handrem weer naar beneden doet gaat ie uit maar nu gaat hij niet meer uit. De schakelaar bij de handrem is goed. Deze heb ik al doorgemeten. Alleen de 2 aders van de kabel, als ik hieraan meet, geeft ie aan dat er sluiting inzit. Ofwel de 12v wordt altijd door gezet.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Daarom zeg ik, welk lampje..

Controleer toch maar eens het remvloeistof niveau..

Als het niveau zakt doordat de remmen slijten, kan op den duur het peil onder het minimum komen en dan gaat de lamp ook aan..

ed72 (0), 13 jaar geleden

remvloeistof controleren en zonodig bijvullen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.