Volkswagen Polo: POLO SDI 1.9 1999 wil niet aanslaan geen spanning op brandstof

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: SDI 1.9 code AGD

Betreft Polo SDI 1.9 ( 6N1 motorcode AGD) die wil niet aanslaan . geen spanning op brandstofklep, dus geen brandstof uit de verstuivers. (externe spanning had geen resultaat) voorgloeilampje licht niet op.
Dit is een maand geleden ook opgetreden maar op wonderbaarlijke wijze verdween het problem tot vandaag. En nu hersteld het zich niet vanzelf.

Probleem lijkt op relais 109 maar ik kan dat relais niet vinden bij de zekeringen. daar zitten wel drie andere relais maar uit eerder onderzoek bleek dat deze geen invloed hebben op starten.
Vraag: heeft deze polo een relais 109 en waar bevindt het zich dan???
: indien geen relais 109 graag een suggestive wat het wel kan zijn of goed electrisch schema

alvast bedankt

roel_bierbrouwer

Geplaatst door roel_bierbrouwer (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

deboerdirkjan (0), 9 jaar geleden

Hij zit op positie 3, in de zekeringkast. Vaak worden ze eruit gehaald? Dus kan je op pos.3 ook wel eens niets vinden. Dan is ermee geknoeid. Moet je nieuw relais op pos.3 erin doen dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.