Volkswagen Polo: electriciteit is mee geknoeid, raamschakelaar kapot, aansluitpro

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Beste allen. Ik kon enkel nog 1 raam openen van mijn auto, de andere raamschakelaar was er al af. Nu is deze schakelaar ook kapot. Ik had daarop een originele schakelaar gekocht een vw-garage. Deze kon ik niet aansluiten. De draden naar de schakelaar zaten los op de kapotte schakelaar. Die kapotte bleek een universele schakelaar te zijn, waar met wat foefjes de kabels op aangesloten waren. Ook blijkt de stroomtoevoer niet goed te zijn naar die draden die ik dus los moet aansluiten op de schakelaar. Ik heb een aantal dingen geprobeerd, maar ik kom er niet uit. Ik wil het graag zelf maken omdat ik bang ben dat een garage ook veel moet zoeken en dan met een dikke rekening komt. De garagehouder zat er zelf ook niet op te wachten trouwens. Ik heb dus een overzicht nodig waarop ik kan zien hoe de electriciteitskabels naar mijn schakelaar toe moeten lopen. Dus welke waar aangesloten moet worden en waar ze wegkomen.
ik hoop dat iemand met hiermee kan helpen. Alvast erg bedankt. Groet, Coen

Coen Holtmaat

Geplaatst door Coen Holtmaat (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1635) PRO, 9 jaar geleden

Ik heb geen schema , maar naar een sloperij gaan , en maak een foto of een tekening van hoe het zit met dat soort problemen is misschien een optie , mocht er geen schema boven water komen.

deboerdirkjan (0), 9 jaar geleden

Ik heb hier wat aangetroffen: (diagrammen kun je op klikken voor een vergroting)
De pagina kun je (in stukken) printen, indien nodig.

http://www.dubscene.net/forum/topic/6745...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.