Volkswagen Polo: Polo start maar slaat gelijk weer af

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Mijn zoon heeft een Polo welke soms in het geheel niet start en de andere keer wel weer de ene keer blijft hij gewoon lopen maar de regelmatig slaat hij gelijk weer af. Tijdens het starten zie ik op de kilometerteller staan IN 01 ik weet niet of dit er normaal ook staat maar het valt me nu op en de auto stinkt enorm naar benzine bij het starten wie weet waar we het moeten zoeken.

Groet,
Hennie

grolle

Geplaatst door grolle (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

poppekast (0) PRO, 14 jaar geleden

in 01 betekend dat de auto een beurt moet hebben en daarna moet het instrumentenpaneel geresset worden dit heeft niks te maken met het afslaan van de auto

en voor dat starten moet je hem eens laten uitlezen zal wel een probleem in de wegrijblokkering zitten (sleutelsignaal te zwak)kan wezen dat de leesspoel van je contactslot niet goed functioneerd of dat het probleem in de sleutel zelf zit dit laatste zal je kunnen testen door de reservesleutel eens te gebruiken mits die aanwezig is natuurlijk

grolle (0), 14 jaar geleden

Hallo Marco,

Bedankt voor je snelle reactie de auto is inderdaad te starten met de reservesleutel, ik wist niet dat er een wegrijblokkering in de Polo zat zo leer je nog eens wat als niet automonteur en wat betreft de beurt we zullen hem naar de garage brengen ook dat was hier niet bekent.

Groet,
Hennie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.