Volkswagen Polo: polo start niet

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine

Hallo , ik weet een polo staan die al een tijdje( 5 -6 maanden) stil staat , ik heb de batterij opgeladen maar motor slaat niet aan .

Ik hoor iets tikken , is starter waarschijnlijk . Mijn vraag is nu , wat doe ik best voor dit autootje te starten . Waar zit starter eigenlijk ?

Zou ik dit wel kopen , heeft amper 69000 km maar laatste keer opmerkingen banden en linkerachterlicht kapot , is wel 20jaar oud

gedewe

Geplaatst door gedewe (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Ik neem aan dat je hem voor een zacht prijsje kopen kan, kun je eigenlijk niet veel aan miskopen, ze lopen vrijwel altijd en de onderdelen kosten niks.

Hij tikt zeg je, waarschijnlijk is de accu kapot, meet eens op de accu tijdens het starten wat de spanning doet, waarschijnlijk valt hij ver onder de 10Volt terug.

Ik neem aan dat de motor niet rond draait als je aan de sleutel draait ?

De startmotor zit tegen de versnellingsbak aan, bestuurders kant, voor de radiateur.

Banden slijten op elke auto, ook het achterlicht, lamp of unit is geen probleem.

gedewe (0), 13 jaar geleden

ok bedankt voor het antwoord , wat mag ik geven voor zo'n wagentje , ik had een speciale accu starter mee , maar k ga auto eens moeten buiten duwen want het was er redelijk donker

gedewe (0), 13 jaar geleden

mag ik een batterij aanleggen die iets zwaarder is ?

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Geert

Polo goed controleren bij de achterwiel ophanging (oog) vaak zijn ze daar doorgeroest. Ook de brandstoftank verdient wat aandacht.
De waarde bedraagt 1 vrijwaring.

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.