Volkswagen Polo: polo stottert en houdt in met name bij vochtig weer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Mijn polo stottert en houdt in bij, tot nu toe, alleen vochtig weer, en wanneer hij nog niet op temperatuur is. Heb ook meegemaakt als ik hem dan uitzet hem dan moeilijk aan de praat krijg, net of bv accu het niet goed doet.
Wanneer auto goed op temperatuur is, is het probleem weg.
Garage dacht het probleem gevonden te hebben, na bougiekabels te hebben vervangen. Het is iets verbetert maar probleem is nog niet helemaal weg.
Wie weet wat hier mogelijk het probleem kan zijn? zelf denk ik dat het met vocht te maken heeft aangezien het wanneer auto warm is, het probleem ook weg is.

Simone-O

Geplaatst door Simone-O (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

simone kijk de verdeelkap eens na en controleer ook de rotor as op speling.
ook kun je de bobine controleren want dit wil ook wel eens de oorzaak zijn .

groetjes jan.

Simone-O (0), 17 jaar geleden

Jan, bedankt voor je reactie. De laatste dagen even geen last meer gehad, maar weet zeker dat het niet zomaar weg is, dus ik ga er nog wel mee aan de slag, ik wil gewoon weten waar het vandaag komt. Als ik erachter ben laat ik het nog even weten.
In ieder geval bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.