Volkswagen Caddy: positie van zekering voor radio????

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9 tdi

Hallo,

Weet iemand waar de zekering van de radio zit (nummer + locatie)en hoeveel amp. is deze? Is dit een standaard of mini zekering? Deze beide soorten zitten in de zekeringkast onder de stuurkolom. Of moet ik onder de motorkap zijn?

Ik heb wel spanning op de draad vanaf het contactslot, maar geen spanning op de geel / rode draad. Deze zou constant spanning moeten zijn. De radio heeft het wel gedaan, de zekering van de radio zelf is heel.
In de gebruikshandleiding staan maar een aantal zekeringen, die van de radio wordt niet genoemd voor zover ik kan zien.

Alvast bedankt voor jullie reaktie!!!

mvg Gerco

GercoXXL

Geplaatst door GercoXXL (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Henkk (0), 16 jaar geleden

denk wel dat je onder het stuur moet zijn. alhoewel het ook kan zijn dat er een rechtstreekse constand plus loopt in dat geval zou het kunnen zijn dat hij onder de motorkap bij de accu afgezekerd is..

in het boekje staat exact welke zekeringen het zijn wel welke amperages.

ik geloof uit mijn hoofd dat het gewoon de standaard zekeringen zijn.

succes

GercoXXL (0), 16 jaar geleden

Het probleem is dat in het boekje wel een plattegrond van de zekeringenkast staat afgebeeld, maar de radio en meer onderdelen staan niet in de lijst.

Er zitten onder de stuurkolom normale en mini zekeringen. Ik heb al geprobeerd om iedere zekering aan beide aansluitingen op spanning te meten t.o.v. massa. Echter ik kom niet overal goed bij en misschien moet ik wel onder de motorkap zijn.

Wie helpt mij verder??

Heeft iemand een elektrisch schema waar dit in staat?

johndoornbosch (0) PRO, 16 jaar geleden

ik dacht nr 8 15A

ERwin_jah (0) PRO, 16 jaar geleden

ik dacht dat dit als dit het zelfde is als een golf5 andere de motor kap nr 19 15 ampere heb het van de week ook nog gehad

GercoXXL (0), 16 jaar geleden

Hallo mannen,

Ik heb de zekering gevonden!! Idd 15 amp. onder de motorkap. Echter in het boekje staat een totaal andere plattegrond als dat ik daar aantref. Ik weet dus uiteindelijk dan ook niet welk nummer het is. Nu heb ik alle zekeringen aan twee zijden gemeten t.o.v massa. Toen kwam de defekte aan het licht.

Ik ga toch eens aan de dealer vragen of dit normaal is, dat je absoluut niet op de handleiding kan vertrouwen wat de zekeringen betreft.
Kijken of hij een betere layout heeft.

In ieder geval allemaal bedankt voor het meedenken.


mvg Gerco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.