Volkswagen Vento: Probleem met elektrische ramen Vento

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 8V AGG

Hallo,

Ik heb sinds 2 dagen een probleem met mijn elektrische ramen, normaal kon ik met de sleutel aan de buitenkant mijn ramen openen en sluiten, nu kan ik ze alleen nog maar openen en niet meer sluiten met de sleutel en kan ik alleen aan de bestuurders kant alle deuren sluiten, aan de bijrijders kant kan dat ook niet meer. de CV is origineel Vw (vacuum systeem) er zit ook geen alarm op. ik heb mij laten vertellen dat dat eventueel aan een comfort module ligt maar volgens mij zijn dat modules die achteraf ingebouwd worden en dat is bij deze auto niet gebeurd, dus waar zou ik zo'n module moeten vinden in de auto?

Wie o Wie weet raad?

Gr,

Rowdy

RowdyVR6

Geplaatst door RowdyVR6 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

michielwehkamp (0), 12 jaar geleden

Comfortsluiting zit zeker wel standaard in deze vw,s. Maar ik denk dat je het probleem moet zoeken in het stellellement (duits) Deze zit in het portier en geeft de pomp een elektrisch signaal openen en sluiten. Michiel..

RowdyVR6 (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor de reactie Michiel, ik ben vandaag bij een sloperij langs geweest om een andere C.V. Vacuum pomp te proberen nadat ik een andere pomp geprobeerd had werkte het systeem weer normaal, ik had mijn portomonee op mijn werk laten liggen dus kon hem niet direct meenemen (gelukkig) want thuis probeerde ik nogmaals eigenwijs of het systeem mischien nu wel weer werkte en ja hoor alles werkt weer normaal. Heel apart waarschijnlijk heeft die andere vacuum pomp alles gereset omdat daar geen storing in zat ofzo. Dus bij deze wil ik aangeven dat het probleem dus opgelost is.

Groeten, Rowdy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.