Volkswagen Vento: Vw Vento 19.Td

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900.Td

Beste,

Even een vraagje of dit wel te doen is!! Kan ik zonder teveel troelala en trililie van een vento BENZINE een Vento DIEZEL maken??? MAW, Motor overzetten??!! Ben in het bezit van een vento 19TD met 66000 Km op de teller maar met een koetswerk die er prescies 666000 heeft gedaan!!!! Dat ding roest van alle kanten, Nu kan ik een koetswerk Krijgen die bijna in nieuwstaat is!! maar het is een benzine, Eigenlijk dacht ik motor over te zetten evenals de brandstoftank en uitlaat, maar nu weet ik niet hoe het met het elektrishe gedeelte zit, denk dat het daar wel wat zal wringen! is dit te doen?? Persoonlijk vind ik dit wel de moeite om het eens te proberen, gewoon al om het blok die zeer weinig kilometers heeft en dan het koetswerk die roestvrij is dat is ook al een must, die vind men zo niet op alle hoeken van de straten, ma bon het moet doenbaar zijn, Iemand ervaring met zo'n soort ombouw?? tips zijn ook welkom!

Mvg

Dave

Dave-77

Geplaatst door Dave-77 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Dave-77 (0), 12 jaar geleden

En waarschijnlijk de volledige kabelboom!!! denk ik toch!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.