Volkswagen Passat: raammechanisme bestuurderskant voor

Bouwjaar: 1997

Van het ene op het andere moment werkt mijn zijraam niet meer aan de bestuurderskant. 's avonds raam nog gebruikt en 's ochtends bij het wegrijden probeer ik het raam te openen en hoor ik een gruwelijk gekraak en het raam doet niets meer. nou ja niets...hij zakt nu steeds langzaam naar beneden. Een collega vertelde dat hier ooit een soort coulance regeling voor is geweest maar ik kan er niets over vinden. Heeft iemand een idee waar het aan kan liggen en of dit zelf goed te repareren is? Weet iemand van zo'n coulance regeling?

ejdb

Geplaatst door ejdb (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Peter Schouten (0), 18 jaar geleden

Klinkt alsof de kabel van je raammechaniek gebroken is o.i.d. Vaak moet je dan een compleet nieuw mechaniek bestellen, alternatief is even gaan winkelen op de sloop. Scheelt toch weer in de portemonnee... Nieuw mechaniek inbouwen is goed te doen, je moet alleen even kijken hoe je je deurpaneel er netjes af krijgt.
Van een coulance regeling is mij niets bekend.

suc6
Peter

Hans4040 (335) PRO, 18 jaar geleden

Zou er een coulance regeling geweest zijn , dan is dat niet meer van toepassing op een auto van 1997.
Helaas.
Kijk eens op onderstaande site :
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=sta...

Kies in het lijstje aan de linkerzijde voor "Body" en selecteer dan jou auto.
Dit is een Russische site van VW , maar bevat ook veel Engelse info.

mvg,
Hans.

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

indien kabels ral: nix aan te doen, nieuw/gebrukt mechanisme monteren.
indien plastic steunen afgebroken van kabels: reparatie set monteren (allerhande te krijgen), is een optie.

ejdb (0), 18 jaar geleden

bedankt allemaal, voor al de russiche site is erg handig. ik ga mar eens op de sloop kijken. wat mag zo'n mechanisme kosten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.