Volkswagen Polo: Raammechanisme verwijderen (electrisch0

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 44kw

De rechter portierraam gaat niet meer naar beneden. Bekleding eraf gehaald en alle boutjes uit het mechanisme verwijderd. Zo te zien moet het hele spul gewoon opgetild worden en er uit gehaald worden, (alleen boutjes los draaien). Er zit echter zoveel spanning op dat alles muurvast zit. Het raam zelf zit volgens mij niet vast geplakt in de sponning. Mijn vraag is of ik nu de kabels door moet knippen, of weet iemand een andere manier om het spul los te krijgen. Als ik de schakelaar bedien hoor ik bij de motor een zacht tikje.
Bij voorbaat dank,
Bert

Geplaatst door

sapi (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

geef eens een paar flinke tikken op de motor goede kans dat hij weer effe werkt.

groetjes jan.

jan T 110
badge vip badge

13 jaar

Jan je bent geweldig, waar haal je het vandaan. Hij doet het weer, waarschijnlijk komt de storing weer terug maar dat zie ik dan wel weer.
Bedankt, Bert

sapi 0

13 jaar

ja dat hij weer vast gat zitten zal best wel.
ze zeggen dat het scheelt dat als hij dicht gaat en stopt je dan niet nog maar en keer het knopje in dan komt hij nog starkker in de sponing en dan schijnt de vertanding in de motor klem te komen.
krijg je er veel last van dan toch de motor vervangen.

groetjes jan.

jan T 110
badge vip badge

13 jaar

Ja, dat vermoed ik ook wel, maar die raam wordt niet zoveel gebruikt. Dus vernieuwen kan nog altijd als het weer mis gaat.

Groetjes en bedankt Bert.

sapi 0

13 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.