Volkswagen Golf I : raar geluid uit motor of versnellings bak

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 2h

sinds vandaag vreemd geluid als ik me koppeling intrap en bij het oplaten komen. dus dacht ga dit even onderzoeken ik auto gestart en gaf een paar keer gas hoorde twee grote knallen en kwam rook onder motor vandaan sindsdien kan ik de auto wel starten maar komt er ernorm veel kabaal uit de motor of de versnellingsbak alsof er iets los ligt als ik de auto in ze versnelling doet gebeurt er helemaal niks wat kan dit zijn is me bak kapot of heb is me motor in de soep gedraait wat ik zelf niet denk anders zou hij niet starten maar hoe kan ik het beste beginnen met zoeken heb al aardig wat met autos gedaan maar weet nu even niet hoe ik moet beginnen zijn er mensen die mij advies kunnen geven of die al gelijk kunnen zeggen wat het waarschijnlijk is dan hoor ik het graag betreft hier een type1 cabrio met 2h motor 1.8i


groetjes wallie

hoffmann

Geplaatst door hoffmann (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

het lijkt erop dat de verbinding bak motor er niet is dus je zult moeten beginnen met de bak tedemonteren en kijken wat er mee mis is.


groetjes jan.

hoffmann (0), 15 jaar geleden

kan dat ook dat loszittende geluid veroorzaken

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

ja zeker dat is goed mogelijk.

groetjes jan.

hoffmann (0), 15 jaar geleden

ok dankje wel ga ik beginnen om de bak eronder uit te halen leuk klusje

groetjes wallie

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=hoffmann]sinds vandaag vreemd geluid als ik me koppeling intrap en bij het oplaten komen. dus dacht ga dit even onderzoeken ik auto gestart en gaf een paar keer gas hoorde twee grote knallen en kwam rook onder motor vandaan sindsdien kan ik de auto wel starten maar komt er ernorm veel kabaal uit de motor of de versnellingsbak alsof er iets los ligt als ik de auto in ze versnelling doet gebeurt er helemaal niks wat kan dit zijn is me bak kapot of heb is me motor in de soep gedraait wat ik zelf niet denk anders zou hij niet starten maar hoe kan ik het beste beginnen met zoeken heb al aardig wat met autos gedaan maar weet nu even niet hoe ik moet beginnen zijn er mensen die mij advies kunnen geven of die al gelijk kunnen zeggen wat het waarschijnlijk is dan hoor ik het graag betreft hier een type1 cabrio met 2h motor 1.8i


groetjes wallie[/quote]
golf 1 bak is er zo af, dikke kans dat het hart uit de koppeling is losgetrokken.

hoffmann (0), 15 jaar geleden

ok kan ik dat zo zien als de bak er af is ? bak er af is toch aandrijfassen los bouten waarmee de bak vast zit aan het blok en je ophanging is al weer een hele tijd geleden dat ik dit eerder heb gedaan heb helaas geen brug dus zal alles van de grond moeten doen maar is toen ook gelukt duurde wel ff maar goed oh als het hart uit de koppeling is is dan de bak kapot of als ik een nieuwe koppling plaats zal alles weer moeten werken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.