Volkswagen Passat variant comfort line: Radio presets vallen steeds weg

Bouwjaar: 2000

Hoi,
In mijn passat heb ik een SONY CDX-2500R radio/cd speler ingebouwd. Passat is voorzien van ISO stekkers, evenals de Sony.
Echter, als ik alles ingesteld heb en vervolgens kortstondig de sleutel uit het kontakt haal, werkt alles naar behoren. Start ik echter de volgende dag, dan zijn alle presets verdwenen. Het lijkt alsof de SONY geen permanent power krijgt. Uit de SONY komt een blauwe draad met daar op : PER 3A. In de passat liggen 2 rode draden "los", maar geen van beiden doet het. Natuurlijk ben ik het aansluitschema van de SONY kwijt. Iemand een oplossing ?

Martin7473

Geplaatst door Martin7473 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

waarschijnlijk de plus batterij en de plus na contact gewisseld. Normaal gezien heb je aan je sonyradio een rode en een gele draad. Deze zijn de aansluiting voor de plusdraden. Wissel deze draden eens om dan zou het probleem moeten opgelost zijn.

Martin7473 (0), 19 jaar geleden

Carmania2000,
Bedankt voor het antwoord. Dat was inderdaad Dé oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.