Volkswagen Polo: Radio probleem, bekabeling?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Hallo

mijn probleem is dat ik een autoradio van JVC heb gekocht, en 4 speakers van aviator 2 kleine 2 grote, maar het probleem wat ik heb is dat als ik mijn radio op volume 19 of lager zet en bass op 0 doet hij het prima, maar zodra ik hem op bijv. 22 zet start de cd opnieuw op en gaat weer verder waar hij gebleven was. maar slaat daarna weer gelijk af zodra er geluid komt, ik heb dit ook met een pioneer en een andere JVC geprobeerd en was precies hetzelfde

en ik kan de radio gewoon aanzetten zonder het contact aan te doen.

ligt dit aan mijn bekabeling of aan de radio zelf? ik kom er zelf niet uit heb al meerdere dingen geprobeerd om dit te testen zoals: zwaardere accu/andere radio's 2 speakers losmaken andere cd.

ik hoop dat jullie een oplossing hebben want nieuwe bekabeling laten leggen is erg duur

mvg Boyd

Wingzero

Geplaatst door Wingzero (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

slechte massa. extra massa aanleggen en je probleem is verholpen

Peter Schouten (0), 15 jaar geleden

Of een apenharen plus... Houdt in dat de bedrading naar je radio te dun is voor het vermogen dat er doorheen moet. Gevolg is spanningsval over de bedrading, waardoor de spanning bij de radio onder z'n werkspanning komt. Met als gevolg dat hij uit- en aan gaat zodra het volume wat hoger moet zijn. Je zou kunnen proberen om vanaf de accu rechtstreeks een dikke draad naar je radio te leggen. Let er wel op dat je dan vlak bij de accu een zwevende zekering plaatst, om vervelende gevolgen van een eventuele kortsluiting te voorkomen.

suc6
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.