Volkswagen Passat: radiografische afstandsbediening/ centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1998

Sinds kort heb ik een probleem met mijn centrale vergrendeling/ afstandsbediening; Onlangs begon het lampje van mijn afstandsbediening te knipperen. Ik moest ook meerdere malen op de ver- ontgrendel knop drukken om de auto te ver- of ontgrendelen. Na het verwisselen van de batterijen was het probleem echter niet verholpen. Als het lampje knipperde en ik drukte meerdere malen op de ontgrendelknop, ging het lampje wel uit.
Nu knippert het lampje niet meer, maar regelmatig, als ik mijn auto afsluit (met afstandsbed.) en ik kom de volgende dag buiten, blijkt dat de auto spontaan is opengesprongen...
Wie weet waar dat aan kan liggen en wie kan mij vertellen of en hoe ik dat systeem uit kan schakelen (door er een zekering uit te halen of zo) want ik ga binnenkort op vakantie en als die auto dan wekenlang gewoon ontgrendeld is, is dat niet zo mooi...
B.v.d.
Jeroen

jeronimo33

Geplaatst door jeronimo33 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kawa16166 (0) PRO, 18 jaar geleden

laat maar ff uitlezen, zal wel een sloteenheid kapot zijn

Jeromeke (0) PRO, 18 jaar geleden

yup is een kwaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.