Volkswagen Corrado: ramen corrado

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 g60

ik ben in het bezit van een corrado g60 uit 1992. nou is er sinds aankoop al het probleem dat het rechterraam net open gaat. deze zakte ook zon 5cm naar beneden uit zichzelf. maar nu is sinds vorige week ook mijn linkse raam kapot. deze gaat ook nie tmeer omlaag. deze zakt echter niet uit zichzelf naar beneden. als ik de knoppen bedien hoor ik wel een klik van het relais. wat is hier het probleem?

mvg
christian

chris92

Geplaatst door chris92 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Uit zichzelf zakken mag al niet, waarschijnlijk een defect mechanisme, het kan zijn dat buiten het mechanisme ook het motortje defect is.

Controleer eerst even in het doorvoerrubber van deur / chassis de bedrading, een kabelbreuk of gebroken kabel is ook goed mogelijk.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.