Volkswagen Golf: rare melding op boordcomputer GTI 1.8 16v

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: GTI 1.8 16v (PL)

Hallo,

Naar veel zoeken op dit forum kom ik mijn probleem niet tegen.

Ik bezit boven genoemde auto maar nadat de cilinderkop is vervangen de remmen zijn gemaakt distributie riem is vervanen en nog wat kleine dingen zijn gedaan, geeft mijn 4 letterige/cijferige boordcomputer aan een melding die lijkt op "dOOr".
Het bedienings deel op de rechter hendel aan t stuur doet niets niet resetten niet schakenlen tussen olie temp. en buiten temp. bijvoorbeeld.
Ik heb al bij verschillende bedrijven navraag gedaan over dit probleem maar niemand kon mij tot nog toe duidelijk heid verschaffen.
de ene geeft aan een massa probleem de ander printplaat dood?
ik zou graag alle aansluitingen eens nalopen maar kan nergens een schema vinden van welke draad waar aangesloten hoordt te zijn.
mischien dat iemand mij hieraan kan helpen of al direct een oplossing weet.

indien nodig kan ik een foto maken van de "code" die op de display staat.

alvast erg bedankt.

David Gerritsen

Geplaatst door David Gerritsen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

David Gerritsen (0), 16 jaar geleden

na veel klungelen bleek het tijdelijk verwijderen van de aansturende zekering (voor de radio binnen verlichting en clock) de oplossing te zijn.

er mag een slotje op

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.