Volkswagen Polo 2013: Ratel bij optrekken

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Je hoort veel over problemen met distributieketting. Bij opstarten van de auto hoor ik niets bijzonders maar als ik dan wegtrek hoor ik een ratelend geluid. Wat zou dat kunnen zijn?

Geplaatst door

Yvo5303 (0)

al 1 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

dat is heel moeilijk te zeggen,komt de ratel vanuit je motorkap of uitlaat?

Het ratelen komt volgens mij uit de motorkap. Maar 1 of 2 seconden echt bij het intrappen van het gaspedaal. Niet bij het starten.

Yvo5303 0

1 jaar

als ik me niet vergis zijn deze uitgerust met een 2 massa vliegwiel en die kan voor een ratelend blikachtig geluid zorgen

Ja dat zou kunnen. Moet ik me zorgen maken? Ik heb de auto bij een garage gekocht met Bovag garantie. Was best wel veel geld dus maak me toch bezorgd. Ook in het dashboard kastje rechts hoorde ik een soort pompend geluid. Van buiten hoor je niets maar binnen best luid. Heb geen goed gevoel bij alles maar heb al betaald.

Yvo5303 0

1 jaar

als het mij zorgen baarde zou ik even naar die garage teruggaan en vragen wat zij hiervan vinden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.