Volkswagen Golf: Rechter deur wil niet meer open

Bouwjaar: 1998, Motorcode: N.V.T

De rechter deur wil van af de buitenkant niet meer open, nu heb ik de deur helemaal vrij gemaakt aan de binnenkant en een schroefje losgemaakt om de chilinder uit de deur te kunnen halen. De kabel heb ik weer op zijn plaats gemaakt maar bij het losdraaien is er een soort van verlengstukje met een platte kant die in het mechanisme gaat en een ronde kant die aan de chlinder komt er tussen weg gevallen, zonder dat ik er erg in had heb ik de boel weer in elkaar gezet en de deur dicht gedaan om te kijken of hij het deed, maar nee. dit komt dus omdat ik dat stukje wat ontbreekt niet tussen de chilinder en in het mechanisme heb gezet. nu zit de deur dus dicht, kan niet meer bij het schroefje om de chilinder los te halen, en krijg het ontbreekende deel er niet zo tussen. Heeft iemand hier een oplossing voor of moet de hele achterdeur er uit???

alvast bedank.

Geplaatst door

Diablo-Fx (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

heb je het nu over een voor of een achterportier, waarom maak je hem niet gewoon vanbinnenuit open dan.
Als het en achterportier is met kinderbeveiliging, wat bedoel je dan met cilinder, die zit daar toch niet in ????

groeten Marcel

hellbat 0
badge

18 jaar

[url=http://imageshack.us][img]http://img99.imageshack.us/img99/3145/n5...[/img][/url]

marcel, dit bedoelt jeffrey.. het schoefje nr,1

paul,

P. Kelder 0
badge

18 jaar

ja, maar daar zit toch geen cilinder in, in de achterportier zit normaal toch alleen een handgreep.

Ik vraag me dan af, waarom trekt hij, als het dan een voorportier is, de deur niet vanbinnenuit open.

groeten Marcel

hellbat 0
badge

18 jaar

klopt marcel..

inderdaad geen cilinder wel een vervanger>[url=http://imageshack.us][img]http://img225.imageshack.us/img225/7664/...[/img][/url] deze zal op dezelfde manier moeten worden uitgebouwd.

paul,

P. Kelder 0
badge

18 jaar

Ik bedoelde rechter voorportier, hij wil ook niet meer van binnen open, tussen het slot en het mechanisme in de deur zit een soort van pennetje die tussen het slot komt en met een platte kant in de deur mechanisme, deze zit er niet meer tussen, die is er tussen weg gegaan met het losdraaien van schroefje 1. de deur zit weer in elkaar zonder dat onderdeelje. de rechter voordeur zit nu dicht en wil niet meer open, zowel van binnen als buiten niet meer. maar ik moet hem weer open hebben om dat pennetje er weer tussen te kunnen zetten want ik moet weer bij schroefje 1 zien te komen. is daar een oplossing voor?

Diablo-Fx 0

18 jaar

dat zul je toch even aan paul moeten vragen, ik weet niet of je de deurbekleding met gesloten portier kunt verwijderen, om dan met de hand het slot open te trekken. Anders even navraag doen bij het plaatselijke boevengilde of ze de deur kunnen openmaken voor je.

groeten Marcel

hellbat 0
badge

18 jaar

alles is er nog voor weg, heb een kale deur, inclusief metalen plaat is er voor weg.

Groeten Jeffrey

Diablo-Fx 0

18 jaar

dan moet je met de hand de duer open kunnen trekken, gewoon goed voelen bij het slot, daar moet ergens een pennetje aanzitten, en als je dat bediend moet de deur openkunnen

succes Marcel

hellbat 0
badge

18 jaar

het is een centrale deurvergrendeling, maakt dat wat uit?

Diablo-Fx 0

18 jaar

nee, is een ander hendeltje.

hellbat 0
badge

18 jaar

ok zal mijn best doen.

vriendelijk bedankt.

Diablo-Fx 0

18 jaar

om dit op te lossen zal je er tog aan moeten geloven en de achter deur demonteren en vervolgens doen wat je moet doen en alles weer monteren

Diablo-Fx 0

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.