Volkswagen Golf: Rechter richtingaanwijzer blijft branden

Bouwjaar: 1992

Als ik mijn auto opslot doe blijven de rechter richtingaanwijzers branden. In het begin hielp het door auto open en dicht te doen maar nu blijven ze branden.
Iemand idee?
De garage heeft inmiddels alarm eraf gehaald en centrale deur vergrendeling laten zitten maar probleem is weer terug gekomen.

thaflexible

Geplaatst door thaflexible (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

susanne22 (0), 17 jaar geleden

hoi lex

ik heb sinds vandaag hetzelfde probleem alleen ik heb het aan de linker kant en ook ik heb er een alarm op zitten.
ik had de lampjes er al uit gehaald omdat ze bleven branden en ja zo kan je niet rond rijden, maar bij mij blijft waarschijnlijk het relai hangen waardoor die knipperlichten blijven branden denk ik want ik dacht eerst alarm maar die is er bij jou al af dus nou weet ik bijna 100% zeker dat het het relai is voor het knipper licht dus als ik jou was zou ik daar even na kijken.
ik ga de mijne morgen vervangen dus laat morgen anders nog wel effe wat horen

groetjes susanne

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.