Volkswagen JETTA 2007: Rem voelt hard aan.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BKD, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Beste allen, sinds kort het volgende probleem. Enkele keren voorgekomen dat de rem harder is dan gewoonlijk. Hij voelt dus niet meer zo soepel/zacht maar hard. Dit is niet constant maar af en toe. Wat kan hier aan de hand zijn?

Snake Eye

Geplaatst door Snake Eye (50) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 4 jaar geleden

Die vacuum,pomp die voor de onderdruk zorgt zit gemonteerd aan de cilinderkop aan de kant waar ook de remboester zit . Deze kan defect zijn door slijtage of vervuiling . Er staan filmpjes over dit onderwerp op het net . Het vacuum wordt voor meerdere zaken gebruikt ,er zal bij langere duur van dit euvel wel een waarschuwingslampje gaan branden. Ook wordt afgeraden pompend te remmen.
Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.