Volkswagen Jetta 2007: Noodloop en cruise control samen uitvallen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BKD, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Auto schiet in de noodloop en tevens valt ook gelijktijdig de cruise control uit. Vervolgens contact uit/aan. Alles doet het weer. Dit een aantal keren gehad deze week... Betreft BKD motor 368dznd op de teller. Turbo is afgelopen zomer nog schoongemaakt. De auto is sindsdien niet uitgelezen. Het frappante is dat wanneer de auto in de noodloop schiet (mogelijk ligt dit toch weer aan de turbo) dat ook de cruise control uitvalt?!? Iemand een idee...?

Snake Eye

Geplaatst door Snake Eye (50) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

Ik zou beginnen met het laten uitlezen van de foutcodes.
Dat kan een hoop gegis, gezoek, tijd en geld besparen.

Chipservice (0) PRO, 3 jaar geleden

oldford heeft gelijk.. eerst uitlezen.
maar waarschijnlijk inderdaad een turbo probleem. noodloop door te hoge of te lage turbodruk zorgt er ook voor dat de cc uitgeschakeld wordt.

vrg Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.