Volkswagen Golf V: Remblokken vervangen

Bouwjaar: 2004

Hoe kan je de remklauwen van Golf 5 openen ZONDER VW apparatuur om de remblokken te vervangen vooraan ? Heb gehoord dat er daar een trukje voor is, zoals bijvoorbeeld achter deur 2 opendoen, op rempedaal drukken, .... en dan gaan de klauwen open, maar weet niet hoe precies.

jojob

Geplaatst door jojob (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja, ga ook bij de dealer even een doosje bougievonkjes halen.....

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

is geen spreciaal trucje voor (doe mij ook maar meteen een doosje bougievonkjes by the way :P )

je zult hem terug moeten drukken (voorzeide) of drukken en draaien aan de achterzijde. het is zonder speciaal gereedschap te doen, maar met een universele remzuigertergstelset (3x woordwaarde (scrable)) gaat het ook prima!


suc6

richard9659 (0), 18 jaar geleden

ik zou met een koevoet het wiel erafbreken, dan met dezelfde koevoet de remklauw openbreken. zo moet het altijd lukken met een beetje agressie.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

de truc!! is dat je de boel niet beschadigd ( dus geen waterpomptang op de remzuiger ) maar de juiste tool voor het juiste doeleinde gaan gebruiken!

dat is de grote truc!!


paul,

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

huup huup barbatruc !!!!

Marcel Braakhuis (0), 18 jaar geleden

Als je zo'n Golf hebt kun je ook wel naar de dealer,mocht je een oude bak hebben,dan doe je het zelf,maar met zo'n nieuwe auto niet.
PRUTSER !!!

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

marcel..( slechts 4 berichten en dan al zulke antwoorden geven )
daar kunnen we wat mee!


we kunnen natuurlijk niet in een andermans buget kijken!

mocht iemand zelf zijn reparaties willen gaan uitvoeren is men daar geheel vrij in.. of dit nu om een nieuwe of om een oude auto gaat... dat maakt niks uit

mocht het om één of andere redenen niet lukken kan men hier de evt, vragen daarover stellen...

het woord PRUTSER zullen we dan maar vergeten... OF NIET MARCEL


paul,

sam2301 (0), 18 jaar geleden

Inderdaad paul,men kan toch niet alles weten,ook al zijn er mensen die denken dat ze nooit fouten maken. Deze site is er om elkaar te helpen en niet om te schelden..OF NIET MARCEL

Groeten sam

ingolfvd (0), 18 jaar geleden

Ik kan dit ook niet helemaal vatten. Wat doet zo'n gast op deze site. Men probeerd hier een intressante vraagbaak te crieren, en MARCEL gaat zo'n achtelijke dingen roepen.

Jo B, vaak is het wel 't slimste om gewoon de dealer te vragen, maar indien dit financieeltechnisch niet kan, is een quickfit ofzo ook een goede oplossing. Betaal je niet te veel, en je kan weer 'n tijd vooruit.

Suc6
Ingolf

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.