Volkswagen Passat: Remkracht opeens weg

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Vanmorgen bij het wegrijden merkte ik bij de eerste rempoging dat de auto bijna niet reageerde op het intrappen van het rempedaal. In het vervolg van de rit remde de auto weer prima af, al vond ik dat het pedaal wel ietwat harder aanvoelde. Wat zou het kunnen zijn?

Bartje01

Geplaatst door Bartje01 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Rembekrachtiger, of wat ik zelf eens gehad heb, was pekel aanslag op de schijven, als je dan de rem even vast hield was het probleem over (ook BJ 1998).

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Deze passat heeft last van de waterafvoer in de waterbak (daar waar de accu in zit) de rembekrachtiger komt dan uiteindelijk onder water te staan,is voor sommige modellen nu ook een terugroep actie voor.
Maar een lek in de rembekrachtigerslang zou ook nog kunnen.

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=ricky]Deze passat heeft last van de waterafvoer in de waterbak (daar waar de accu in zit) de rembekrachtiger komt dan uiteindelijk onder water te staan,is voor sommige modellen nu ook een terugroep actie voor.
Maar een lek in de rembekrachtigerslang zou ook nog kunnen.[/quote]
rubber doppen uit de afvoer trekken, en weggooien dingen blijken te verkleven.... en de waterbak schoonhouden.....

denk momenteel trouwens eerder aan pekelaanslag, mijn antieke golf deed hetzelfde vanmorgen; en daar hangt de bekrachtiger onder de waterbak..... Ffe goed doorremmen en het is over.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.