Volkswagen Passat: remleiding vooraan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: AHU

1)Bij het ( zelf ) vervangen van de cardanas hoes en de onderste daagarm , nodig voor de autoinspectie , het volgende gezien. De ruber remleiding , aan een kant is de buitenste laag over heel de omtrek los van de onderliggende laag , juist daar waar er een versteviging is aan de kant vh.wiel. Reeds ongv. een jaar zit er een kleine fout op deze plaats nu is het iets groter geworden . Moet dit onderdeel worden vervangen of kan het met siliconen of tape hersteld worden , is er gevaar voor een lek? Is er bij de vervanging een probleem te verwachten ?
2) Reeds na +- 90 000 km piepte mijn ophanging vooraan , dan zijn er onder waarborg , 2 nieuwe voorste draag armen ,( deze waar de veerpoot ook op zit ) op kosten van vw vervangen , echter niet zonder ruzie met de garage. Voordien werden reeds de stuurstangeinden en een catalisator een servostuurhuis vervangen ..etc , plus de normale onderhoud en een extra hoeveelheid olie (door het hoge olieverbruik tot 160 000 km). Nu piept de ophanging achteraan nog wat ,is hieraan iets te verhelpen ?

PS.
Dit is duidelijk een volkwagen voor mensen met tijd en goede handen , ook de microschakelaars in de deursloten , water op de bodemplaat ( binnenverlichting ) door lek in het raammechanisme van de deur ,( ook siliconen).Puls inbraak gevoelig door forceren van het slot door dieven . Puls kapotte verwamde buitenspiegels , wist ik pas nadat ik vag-com op mijn laptop heb gezet. Al bij al toch goede auto hoor !

chauffeurke

Geplaatst door chauffeurke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

remslang moet wel vervangen worden, niet aan gaan zitten prullen, dit is je eerste veiligheid, gewoon nieuw eropzetten, en daarna goed ontluchten.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

Nu piept de ophanging achteraan nog wat ,is hieraan iets te verhelpen ?

quote

het zit je niet mee he!! maar goed! als ik het zo lees, en ik tel alle manken met daarmee de kosten op dan kom ik op nog geen 500,- totaal, de katalysator was niet nodig geweest die had je zonder risico kunnen laten vervallen (LEEGSLAAN).. ''ook voor de APK''

[url=http://imageshack.us][img]http://img486.imageshack.us/img486/7915/...[/img][/url]

indien je deze achterasrubbers laat vervangen ben je van het piepen af

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.