Volkswagen Caddy: remlicht blijft branden + oplossing

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 105 pk

Heb laatst nog een ander probleem gehad waar ik meteen de oplossing bij kan posten:

Onder het rijden kreeg ik een foutmelding op boordcomputer, cruise control werkte ook niet meer.Na wat controle bleek dat mijn remlichten voor contact goed werkte maar op contact constant branden. Ik naar de garage gereden om auto uit te laten lezen. Hier kwam alleen maar uit "implausible canbus remlicht signaal" en ze konden probleem niet traceren. Ben toen zelf wat gaan zoeken en ontdekte dat de zekering(in kast motorruimte) van oa de hallgever op koppelingscilinder stuk was. Bij het insteken van nieuwe zekering sprong deze meteen weer stuk. De hallgever van de koppelingscilinder gedemonteerd en deze was overduidelijk defect, rook namelijk verbrand. Bij de dealer nieuwe hallgever gekocht en gemonteerd en probleem was verholpen.

Grt.
Theo

Theo931

Geplaatst door Theo931 (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (10) PRO, 11 jaar geleden

ja was van dat bouwjaar een bekend probleem.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.