Volkswagen Polo: Remlichtschakelaar Polo 9N

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v 55kW BBY

EPC lampje bleef branden, uitgelezen gaf foutcde remlichtschakelaar, na controle bleek inderdaad dat remlichten niet meer werkte. Ik heb schakelaar eruit gedraaid en weer erin gedraaid, echter nu blijven remlichten permanent branden. Ik heb vandaag een nieuwe remlichtschakelaar gehaald maar mijn vraag is moet ik ergens specifiek op letten met inbouwen ?????

Audidriver73

Geplaatst door Audidriver73 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

De schakelaar zoals je hem krijgt in het gat duwen en een kwartslag naar rechts draaien totdat hij vastklikt,(stekker aan de bovenkant en horizontaal),maar hou NIET je rempedaal ingedrukt tijdens het monteren.

Ricky

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ricky, bedankt voor je snelle reactie. De stift van de nieuwe is langer dan die wat erin zat, dit zal wel zo moeten ga ik van uit. Maakt het iets uit of je de stekker voor of na montage aansluit?

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Audidriver73]Ricky, bedankt voor je snelle reactie. De stift van de nieuwe is langer dan die wat erin zat, dit zal wel zo moeten ga ik van uit. Maakt het iets uit of je de stekker voor of na montage aansluit?[/quote]
Klopt dat hij langer is,want als je de schakelaar erin druk,druk je de stift precies op de juiste afstand,daarom mag je het pedaal niet omlaag drukken,want als hij eenmaal vastgeklikt zit,is de stift geblokkeerd,waardoor hij niet meer de juiste stand kan aannemen.
Stekker na montage aansluiten,wel contact uit houden ivm storingen die je anders creërd.

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Oke, hartstikke bedankt, ga hem morgenavond vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.