Volkswagen POLO 2004: remmen

Bouwjaar: 2004

na remmen komen remmen niet vrij. velgen worden heet

J.C. van den Berg

Geplaatst door J.C. van den Berg (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Dit betekent,dat de remmen niet gangbaar meer zijn.De geleide pennen kunnen vuil zijn of de zuigers trekken zich niet meer terug.De geleide pennen is geen schokkende klus.Pennen eruit halen,op schuren,invetten en weer plaatsen.De zuigers is afhankelijk van je sleutel vaardigheden.Op zich ook niet moeilijk,maar als je niet handig bent,zou ik het de garage laten doen.Het zijn wel je remmen.Als het je zuigers zijn hoef jezelf niet de pennen te doen.Want die moeten er toch uit.
Ferry

Problemcar Hulplijn (0) PRO, 4 jaar geleden

Beste topicstarter, fijn dat u gebruik heeft gemaakt van ons forum. Heeft u de oplossing inmiddels gevonden? Dan stellen we het op prijs als u dit terugkoppelt in dit topic.

Mvg,
De Problemcar Hulplijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.