Volkswagen Golf III : remolie verdwijnen + geen remvermogen vr6

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2800 vr6

Goedendag,

Ik heb een probleem ik heb na een stukje rijden mijn auto neergezet en toen ik weer wou rijden merkte ik op dat mijn rempedaal geen druk meer had.
Ik heb de motorkap open gedaa nen daar merkte ik dat ik geen remvloeistof meer had. deze heb ik bijgevuld en nu een dag later is deze weer weg ik kan onder de auto geen lekkages vinden heb alle remleidingen nagekeken tevens de remklauwen maar het lijkt wel of de vloeistof in rook opgegaan is.

Kunnen jullie mij helpen met dit probleem.

Alvast bedankt

Met vriendelijke groet rob van haaren

robvr6

Geplaatst door robvr6 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 11 jaar geleden

kan zijn dat je remolie in de rembekrachtiger loopt,en de motor dit opzuipt door de vacuum slang van je booster,heb je hydraulische koppeling???heb je daar geen lekkage.

robvr6 (0), 11 jaar geleden

ik hoorde toevallig dat misschien mijn hoofdremcilinder kapot is en daar me olie inloopt bedoelen we dan het hetzelfde en ik wet niet of ik hydraulische koppeling heb er loopt een leiding naar me versnellingsbak ik kan nergens lekkage ondekken!

Peter Schouten (0), 11 jaar geleden

Heb je 'm na het bijvullen wel ontlucht? En een hoofdremcilinder is niet hetzelfde als een rembekrachtiger. Ze zitten wel tegen elkaar aangebouwd. Bekrachtiger ziet er meestal uit als een vrij grote ronde doos, hoofdremcilinder is een stuk kleiner (het ding waar het potje met remvloeistof bovenop zit). Als je er zelf geen verstand van hebt kan ik je afraden aan je remmen te gaan sleutelen - dit in verband met de veiligheid van jezelf en anderen.

suc6
Peter

de Dokter (0), 11 jaar geleden

Wanneer de motor dit opzuigt, zal deze wit gaan roken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.