Volkswagen PASSAT: Richtingaanwijzerlamjes in spiegel vervangen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: BVY, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Hoe doe je dat lampjes vervangen in een spiegel?????

lensyadem

Geplaatst door lensyadem (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

lensyadem (0), 5 jaar geleden

Foto van Spiegel

jaker (0) PRO, 5 jaar geleden

Eerst het spiegelglas verwijderen(met kunststof wig voorzichtig loswippen) dan moet de bovenkap eraf deze gaat naar boven eraf en zit met weerhaakjes aan het huis vast.
Dan kan de unit waar de ledjes inzitten los geschroefd worden.
De verlichting bestaat uit ledjes en deze kunnen niet los vervangen worden,dus compleet met transparante behuizing vervangen.

lensyadem (0), 5 jaar geleden

Bedankt Jaker voor je heldere uitleg. Mijn wagen werd om deze reden afgekeurd. Is dat terecht? De meeste auto’s hebben dit accessoire niet eens, er zitten verder genoeg richtingaanwijzers op de auto. Als ik de verlichting op spiegels afplak met zwart plakband zouden ze hier toch geen opmerking meer over mogen maken..

lensyadem (0), 5 jaar geleden

De spiegel verwijderen ging prima met jouw instructies. Hierbij de foto met verwijder spiegelglas. Problemcarsysteem pakt de foto gek genoeg alleen maar op z'n kop, krijg hem niet omgekeerd, ook niet als ik de foto in mijn systeem omdraai, sorry. Welke weerhaakjes bedoel je precies? Ik kan wel zien waarmee de ledlampjes set mee vast geschroefd zitten. Je maakt gauw iets kapot, als je niet zeker van je zaak bent.

Hans4040 (305) PRO, 5 jaar geleden

Foto eerst in jou systeem omdraaien, opslaan en dan opnieuw uploaden...

Hans4040 (305) PRO, 5 jaar geleden

Goed gelukt zie ik....

lensyadem (0), 5 jaar geleden

Nieuwe richtingledlampunit geplaatst. Je moet wel precies weten wat je doet. Het is allemaal redelijk kwetsbaar en er breekt makkelijk wat af. Al met al is het allemaal goed gelukt. Auto goed gekeurd, kan er weer een jaartje tegen. Unit kost bij VW €40 en valt nogal mee. Ik heb het allemaal toch maar uit handen gegeven aan iemand met gouden handjes, gezien de kwetsbaarheid. Het is leuk en leerzaam werk om te zien hoe alles in elkaar zit. Allemaal bedankt voor jullie hulp en kennis.

lensyadem (0), 5 jaar geleden

Opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.