Volkswagen PASSAT: Zijruit kofferbak Variant

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAY, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Het betreft een Passat Variant. Beide zijruiten (links en rechts) van de kofferbak hebben diagonaal lopende lijntjes in de ruit. Mijn vraag; is dit ruitverwarming of is dit de antenne van de radio of van de GPS terwijl op het dak ook een al kleine haaievin-achtige antenne geplaatst is? Als ik de achterruitverwarming inschakel werkt wel de ruitverwarming van de achterklep maar zie geen enkel effect bij de zijruiten. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

bob1343

Geplaatst door bob1343 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jaker (0) PRO, 4 jaar geleden

De draadjes in de zij ruiten zijn voor de fm ontvangst van de radio de haaievin achterop bevat de gps ontvanger en evt. een telefoon antenne.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.