Volkswagen Golf IV: Ronkende Airco bij hoge buitentemp Golf 4 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8T

afgelopen zomer heb ik met mijn golf 2001 type 4 1.8T het volgende. De airco gaf een beetje een ronkend geluid toen de buitentemperatuur hoger was dan 30 graden. ik heb toen 1 van de 2 ventilators vervangen want die was stuk,daarna was het geluid een stuk minder maar niet weg, en de airco opnieuw latenafvullen. De aircoboer zei toen dat dat redelijk te horen ronkend geluid normaal was bij hoge buitentemperaturen en dat mijn airco erg diep doet koelen nl 2,5 graden,zou wel eens de sensor achter het dachbord kunnen zijn die een verkeerde waarde aangeeft zei die een andere aircoboer zei dat de pomp(merk Zexel) defect toen hij het geluid hoorde,komt vaak voor zei die. Verder doet ie het prima ijskoud en geen storingen in geheugen .wie weet raad??

A3TFSI

Geplaatst door A3TFSI (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

A3TFSI (0), 13 jaar geleden

niemand?

rebel57 (0), 13 jaar geleden

Dat kan idd veroozaakt worden door een defecte pomp, of toch door 1 van de ventilatoren
Als er een blad beschadigd is treed er onbalans op

A3TFSI (0), 13 jaar geleden

het geluid komt van de pomp alleen bij hogere buitentemp da 30 graden. 1 van de 2 aircospecialisten zei dat dat normaal is??

rebel57 (0), 13 jaar geleden

drukken gecontroleerd? (laag en hoog)
filter schoon?

A3TFSI (0), 13 jaar geleden

drukken in orde denk ik omdat die pas afgevuld is filter was goed zei aircospecialist

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.