Volkswagen New Beetle: ruit opent niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: AXR/74 KW

Bij een new beetle cabrio moet de portierruit ongeveer 1cm zakken bij het openen van de deur. Dit gebeurt niet. De kap opende niet omdat de rechter ruitmotor defekt was. Deze heb ik vervangen en nu opent de cabriokap en de rechter portierruit normaal, doch het zakken bij het openen van de deur gaat niet. De microswich, ingebouwd in het slotmechanisme bleek defekt. Het complete slot werd vervangen, echter zonder resultaat. Kan iemand mij helpen?
De ruitmotor werd reeds bij een VW dealer geprogrammeerd (of gecodeerd).
Dank bij voorbaat. Paul

5serie

Geplaatst door 5serie (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

auto-peter (0) PRO, 15 jaar geleden

Is er een foutcode?Kan je het systeem aansturen met b.v KTS?Draadbreuk/slecht contact in doorvoerrubber aan scharnieren?M vr gr Peter

romeoraf (0) PRO, 15 jaar geleden

Kabelbreuk in portierdoorgang !

5serie (0) PRO, 15 jaar geleden

Er is geen foutcode en alle functies kunnen aangestuurd woren met de KTS. De bedrading werd reeds gecontroleerd. Enkel het lichtjes zakken van de ruit bij het openen van de deur werkt niet. (Kan ook niet aangestuurd worden). Toch bedankt voor jullie reaktie.
Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.