Volkswagen Passat: ruit zekering

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel

zekring van de electrische ramen knapt afstand bediening doet het ook niet

gruppen

Geplaatst door gruppen (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Dan heb je kortsluiting. Wat wel eens voorkomt is waterlekkage in de wagen en dat loopt dan in je comfort regelapparaat die weer onder de mat zit op de bestuurdersplek.(zie zoekfunctie).

gruppen (0), 13 jaar geleden

Ja ik heb de comfortmodule eruit gehaald en deze is kurkdroog maar toen ik hem opende zag dat er een component opgeblazen was ,maar nu durf ik er niet zomaar een nieuwe te plaatsen ,straks zit het probleem ergens anders,maar !ik kan geen sluiting vinden naar de massa alleen wanneer de blauwe stekker weer aangesloten is dan wel.
Kan de module er ook tussen uit bv met een adaptorkabel zodat de ramen wel weer werken ,ik vind het geen probleem om de auto gewoon op slot te doen.
Ricky bedankt voor de reactie ,groeten Peter

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Dus als je de stekker eraf hebt van het comfort regelapparaat dan brandt de zekering niet door?

gruppen (0), 13 jaar geleden

Inderdaad zonder de blauwe stekker brand de zekering niet door.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Dan zit de kortsluiting in het regelapparaat.(stekker los -> geen kortsluiting dus de bekabeling is goed).
Niet gaan kloten door het te omzeilen,dan krijg je alleen maar meer problemen dus haal desnoods een regelapparaat op de sloop,let dan wel op hetzelfde/juiste onderdeelnummer en mogelijk moet regelapparaat daarna weer juist gecodeerd worden op jouw auto.

gruppen (0), 13 jaar geleden

Hoi Ricky
Ik ga dit weekend er mee verder ,dus volgende week weet ik hoop ik meer, alvast bedankt .
je hoort van me .

groeten Peter

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Succes.

gruppen (0), 13 jaar geleden

Hoi Poosje weg geweest het was toch winter ramen hoeven nog niet open maar het wordt mooi weer dus ben maar weer eens op zoek gegaan naar een module ,en heb er een gevonden,eerst toch even verder gezocht in de auto waarom deze kapot zou kunnen gegaan zijn, en wat blijkt kortsluitng in de schakelaar van de binnen verlichting midden bij het vooraam lag een m6 moer in te rammellen aan de afzetting van de vonken was dat niet oke.
Moer komt waarschijnelijk van een telefoon antenne af of zo die later verwijderd is er zit dop in het dak.
De module heb ik geplaatst en het werkt alleen de ab niet moet waarschijnelijk ingeleerd worden ,maar het probleem nu is dat wanneer de deur geopend wordt eerst de alarmlichten een poosje aangaan ,auto kan wel gestart worden en na een sec of 20 gaan de lampen uit .
Wat zou dit kunnen zijn?

Groeten Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.