Volkswagen Passat: onrustig lopen passat tdi automaat

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi automaat 66kw

Ik heb een passat 1.9 tdi automaat Bj 2000 (66 kw) met ca. 300000 op de teller. Sinds een tijdje loopt de auto erg onrustig tussen de 60 en 90 km p/u met een laag toerental. De toerenteller is dan ook erg onrustig, vooral bij een warme motor. Ik heb de auto bij al bij een bovag garage gehad en bij een dieselspecialist. Verstuivers en de diesel inspuiting is allemaal goed. Nu denkt de dieselspecialist dat het in de automatische versnellingsbak zit en dat olie verversen zou kunnen helpen. Olie is bij mijn weten nog nooit vervangen. Iemand nog een idee? BVD.

Gr. Raymond

ray2323

Geplaatst door ray2323 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Is het schokken/stoten of is het meer het gevoel alsof je koppeling slipt? (dus toerenteller danst vloeiend een beetje heen en weer).
Bij het 2e zit het in de bak,de koppelomvormer kan dan stuk zijn.

ray2323 (0), 13 jaar geleden

Het is schokken/stoten, toeren tal danst wel heen en weer.

Bedankt voor je reaktie

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Hebben ze hem ook laten uitlezen? En zoja welke foutcode's staan erin.
Kan je het anders even filmen en op Youtube zetten dan kunnen wij het ook zien en dat is dan een stuk makkelijker voor ons.

ray2323 (0), 13 jaar geleden

Ze hebben het uitgelezen welke foutcode's het zijn weet ik niet. in de neutraal stand geeft de auto geen fout melding als de auto in de versnelling saat en op de handrem en dan de op toeren laat komen dan geeft de auto wel een fout melding.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.