Volkswagen Passat: ruitenheffers

Bouwjaar: 1999

heb een passat met elektrische ramen , eerst de rechtse die naar beneden gaat normaal , maar moet meegeholpen worden om omhoog te gaan..nu doet het de linkse ook ; is het soms de termozekering die dat doet ?

marc denuit

Geplaatst door marc denuit (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4045 (0) PRO, 19 jaar geleden

moet je zoeken in het raam mechanisme,meestal zijn de plasticjes kapot,op passen met het loshalen want de hele metale plaat moet eraf compleet met slot.

hans

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als die dingen hetzelfde zijn als van een golf 4 (zit er dik in) dan is het een baggerprodukt. vw heeft hem gemodificeerd met metalen geleiders. de eerdere kunstoftypes breken af. heel raammechanisme is harstikke duur, losse beugeltjes niet te krijgen. Een handige prutser repareert ze nog eerst een keer. (met wat schroefjes en stukje plaat)

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

De plastiek ruithouders breken af, zijn wel nieuwe metalen voor te krijgen. Bij de dealer vragen naar een reparatieset voor een ruitmekaniek.

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

Bij een Golf IV zijn idd reparatiesets verkrijgbaar a 32.50 euro ex. btw. Helaas bij een Passat de complete deurplaat a 98.00 euro ex. btw.

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

reparatie set geef mij maar een raammechanisme dat andere werkt mischien even mooi maar om te plaatsen, nee.
die rep. set zijn die plasticjes verv, of weer plastic

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.