Volkswagen Passat: ruitenwisser met regensensor

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Vraag, ik heb een passat sportline uit 2002 met alles er op en er aan. Ook een ruitenwisser met regensensor. Een groot nadeel hiervan is de interval van dit ding. Ik vind dit niet prettig werken. Vaak heb ik de ruit onder de regendruppels zitten maar de sensor reageert niet waardoor je dus niks ziet. Kan je deze regensensor ook uitschakelen??

bed

Geplaatst door bed (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=bed]Vraag, ik heb een passat sportline uit 2002 met alles er op en er aan. Ook een ruitenwisser met regensensor. Een groot nadeel hiervan is de interval van dit ding. Ik vind dit niet prettig werken. Vaak heb ik de ruit onder de regendruppels zitten maar de sensor reageert niet waardoor je dus niks ziet. Kan je deze regensensor ook uitschakelen??[/quote]
mocht het niet naar behoren werken dan is er iets niet goed.. je kunt de werking beinvloeden met de schakelaar van de interval (dat kleine knopje boven op de hendel)...

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.