Volkswagen Transporter: Ruitenwisser T4

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,5 TDI

Hallo, ik heb het volgende probleem met m'n "korte" Transporter, als ik de ruitenwissers aan zet op interval of gewoon in de 1e stand dan wil deze SOMS niet meer uitgaan en de interval gaat dan in de 1e stand werken, Wat ik dan ook doet aan de schakelaar hij gaat niet meer uit. Soms stop hij weer spontaan maar meestal moet ik even het contact uit zetten en weer aan dan functioneerd het weer naar behoren, voor even. Ik heb al de zekering schoongemaakt, r.w. mtor schoongemaakt bij de electrische aansluitingen.....rara, wat zou het zijn. Er zit overigens geen regensensor op.

Ernst4x4

Geplaatst door Ernst4x4 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tino14 (0), 17 jaar geleden

de relais bij de zekering kast onder je stuur zet je ruitwisser aan trek ze één voor één er uit, kijk even welk nummer het is en ga naar de sloop daar hebben ze er honderden

Ernst4x4 (0), 17 jaar geleden

Bedankt, ga straks gelijk kijken !!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.