Volkswagen Transporter: Ruitenwissers T5

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: AXB

Interval voorruit wissers werkt niet en blijven soms doordraaien, valt wel terug in de nulstand, 2e en 3e stand werkt goed, Wisser in de rechter achterdeur blijft draaien als hij op kontakt staat linker deur is goed, ook alle sproeiers werken goed.

Iemand die dit weet?

Gr. Harry

berendonck

Geplaatst door berendonck (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Opgelost; Rechter wissermotor van de achterdeur vervangen, oxidatie in de stekker, maar ging toen nog aan als wis-was, dus niet meer continu draaien, toen de motor in de linkerdeur ook nog vervangen, deze stuurt de rechter motor aan en alles werkt weer normaal, ook voor!

Gr. harry

adevries (0), 15 jaar geleden

HMM hier ook een probleem links op de achter deur bleef door en de voorste wissers ook nu links achter stekker los ge haald en voorste wissers werken ook weer aleen interval niet meer en wisser rechts achter deur doet het niet meer

is het nu kwestie LA nieuwe motor??
stuurt dus RA aan
???maar de interval voor dan??

en bij deze transporter ook geen c.v. meer


groeten ate

ook hier 2005 transporter met axb

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Als eerste de linker vervangen, indien de rechter wel een interval heeft, anders deze ook vervangen, alles zit gecombineerd.

CV weet ik zo niet.

adevries (0), 15 jaar geleden

RA staat wel op interval te draaien maar de voorste wissers heb ik geen interval dat heeft ook met de linker a wisser temaaken???

mvg ate

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Vervang nou eerst de linker en kijk dan even weer.

adevries (0), 15 jaar geleden

ja is goed hoor je het wel even dan

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Links is trouwens een leuke klus, het complete slot moet er uit.

Gr. Harry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.