Volkswagen Golf: Schakelmechanisme.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Als ik een tijdje gereden heb dan schakelt mijn golf af en toe moeilijk. Het lijkt dan alsof ik de versnellingen moet zoeken. Vooral de 1e en 2e versnelling. Dit duurt dan een tijdje en dan schakelt hij weer goed. Wie kan mij vertellen hoe ik dit probleem kan verhelpen ?

Mark7240

Geplaatst door Mark7240 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 17 jaar geleden

Zal je toch even langs een expert moeten voor een proefrit want dit kan zowel in smering of afstelling zitten maar ook wel in de koppeling of versnellingsbak

Mark7240 (0), 17 jaar geleden

[quote=Mark7240]Als ik een tijdje gereden heb dan schakelt mijn golf af en toe moeilijk. Het lijkt dan alsof ik de versnellingen moet zoeken. Vooral de 1e en 2e versnelling. Dit duurt dan een tijdje en dan schakelt hij weer goed. Wie kan mij vertellen hoe ik dit probleem kan verhelpen ?[/quote]
Ik heb hem even laten ontluchten en hij schakelt weer als nieuw.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.