Volkswagen Golf: golf 4 20v turbo geen vermogen en temperatuur loopt op

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: AUM

Wij hebben hier een golf type 4 staan op lage snelheid rijd hij gewoon perfect maar zodra je boven de 120 komt verliest hij zijn vermogen en dan loopt na 10sec de temperatuur snel op......... de auto heeft 1 storing en dat is bijpas turbo lader maar na mijn weten zit die der al een tijdje in..

MVG Ralf

mooij

Geplaatst door mooij (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

zowiezo waterpomp controleren, waarschijnlijk is het schoepje losgelopen waardoor er geen circulatie meer aanwezig zal zijn.

paul,

DDT (0) PRO, 17 jaar geleden

Inderdaad zoals Paul schrijft "de waterpomp" pas zelf nog meegemaakt.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=DDT]Inderdaad zoals Paul schrijft "de waterpomp" pas zelf nog meegemaakt.[/quote]
komt inderdaad vaker voor, om dit te controleren hoef je NOG niks te demonteren namelijk, in één oogopslag te zien. op het expansievat zit een retour indien daar nog koelvloeistof uitborrelt is een teken dat er nog circulatie aanwezig is wat duidt dat het schoepje niet is losgelaten van het asje........

paul,

mooij (0) PRO, 17 jaar geleden

Ok bedankt voor jullie snelle reactie er komt inderdaad geen kv uit maar wat ik me afvraag is hoe het dan komt dat hij zijn vermogen verliest want dat gebeurt als hij nog gewoon 90 graden is??

Potlood (0), 17 jaar geleden

Ralf,

De temperatuurmeter in het instrumenten paneel wordt aangestuurd door de ECU. Waarschijnlijk loopt de temperatuur al op voordat de meter de temperatuurstijging laat zien.

Ik zou eerst de waterpomp vervangen en dan nog eens proefrijden, ik hoop dat je hier wat mee kan.

M.v.g,

Harrie

mooij (0) PRO, 17 jaar geleden

Ja dat zou heel goed kunnen natuurlijk.Maar zoals je al zeg de waterpomp is zowiezo kapot dus die gaan we eerst repareren natuurlijk.. Ik laat het wel weten bedankt.

GR Ralf

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.