Volkswagen Golf: ABS Lampje brandt soms

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

De laatste tijd, gaat soms mijn abs-lampje branden. Als ik dan het contact uit doe en ik pomp een beetje met de rem, om vervolgens te starten dan gaat het lampje even later weer uit. Ik kan begrijp er niets van. Ik heb de auto uit laten lezen en er zaten geen foutcodes in.

Weet iemand van jullie waardoor dit probleem wordt veroorzaakt?

Gegroet

miempje

Geplaatst door miempje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

indien dit probleem zich nogmaals voordoet, controleer dan of de remlichten op dat moment nog werken. is dit niet het geval dan remlichtschakelaar laten of gaan vervangen.. ook mogelijk, slecht (e) contacten bij de zekeringen, deze bevinden onder een zwartkapje boven op de accu.....

paul,

miempje (0), 17 jaar geleden

Beste Paul,

Op de eerste plaats bedankt voor je suggesties. Ik heb beide mogelijkheden bekeken, maar helaas bieden beide geen oplossing. Zijn er nog meer mogelijkheden?

Gegroet

Omid (0), 17 jaar geleden

misschien zijn de sensoren een beetje vuil, ik had ook zo´n probleem

omid,

miempje (0), 17 jaar geleden

waar kan ik de ABS sensoren vinden en kan ik er makkelijk bij om ze schoon te maken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.