Volkswagen Golf IV: schakelpook klapperd

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

hallo!

ik heb net een golf 4 1.6 16v uit dec.2000 gekocht en wat me nu opvalt is dat mijn versnellingspook behoorlijk heen in weer klapperd.tijdens gas los en gas geven...

is dit een bekend kwaaltje?

zal wel een motor steun wezen maar zal het dan de steun wezen die onder je auto zit die aan je versnellingsbak vast zit?

auto heeft 135.000 gereden

100Nxdropje

Geplaatst door 100Nxdropje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Hallo Focus,

Het kan goed een motorsteun zijn, voel je ook iets als je ineens het gas indrukt of ineens los laat ?

Zet hem eens op de handrem en in de 1, laat de koppeling eens een paar keer 'schieten' ( niet afslaan ) en kijk of de motor ( erg ) beweegt / kantelt.

Gr Stefan

johndoornbosch (0) PRO, 13 jaar geleden

Focus Driver,

Jou probleem zit idd aan het steuntje van de bak, dit kan je het beste testen door met een ijzer de motor te bewegen, en niet door de koppeling te laten schieten.


gr john

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Beweegt de pook ook maar 1x als je gas geeft en 1x als je gas loslaat? Want je zegt klapperen en dat is veelvuldig heen en weer gaan,want dan kan het aan iets heel anders liggen.

100Nxdropje (0), 11 jaar geleden

alle motorsteun rubbers vv toen en voor 80% is het vermindert :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.